реклама
Sucurity Police

реклама

29 січня Черкаська обласна організація ВО «Свобода» та Черкаський обласний осередок ВМГО «Сокіл» провів у обласному центрі смолоскипний Марш пам’яті Героїв Крут під гаслом «Вони почали – ми завершимо!».

Кілька сотень патріотичних черкасців та свободівців з різних куточків Черкащини вшанували смолоскипною ходою центральною вулицею міста – бульваром Шевченка – пам’ять юнаків, що загинули 95 років тому у бою під станцією Крути, намагаючись стримати багатотисячну червону орду генерала Муравйова, інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».


Марш завершився вічем, що пройшло поруч із пам’ятником Тарасові Шевченкові на Театральному майдані, де сокільці, як однолітки крутянців, спалили прапори антинародної правлячої партії.

Виступаючи на віче, керівник Черкаської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Ботнар сказав: «Тоді молодих юнаків, що вийшли захищати Київ були сотні. І вони не змогли зупинити навали катів навіть ціною свого життя. Але тепер нас, націоналістів, українців, що прагнуть Свободи – тисячі. І як крутянці вийшли тоді на боротьбу проти більшовицької орди, так і ми маємо вийти на боротьбу з нащадками, залишками тієї орди, що засіла у владі і тримається там, паразитуючи, як кліщі на тілі цілої нації».


На завершення заходу учасники маршу й віча виконали Державний Славень України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100