реклама

реклама

Трагічно завершилося життя 62–річного Олексія Корпаня, який упродовж 12 років був міським головою Золотоноші, пише «Прес-центр».

Після звільнення з посади у 2010 році Олексій Васильович вів життя звичайного пенсіонера. Останні роки він та його дружина Валентина Петрівна, яка працює у Золотоноші у відділенні одного з банків, жили на дачі під Золотоношею. Щодня чоловік забирав Валентину Петрівну з роботи власною автівкою. А 28 січня вона не дочекалася його і поїхала додому сама.

Вдома на подвір’ї жінка знайшла чоловіка мертвим. Світло на ті трагічні події пролила камера спостереження, що була у дворі. Вона чітко зафіксувала, як Олексій Корпань вибрався на сарай, і як, зачепившись, упав звідти. Смерть настала практично миттєво. Так що «швидка», яку викликала Валентина Петрівна, нічим йому допомогти вже не могла.

Прощання з Олексієм Корпанем – у середу в Золотоноші. Його знають і шанують не тільки як мера – адже він ще раніше 11 років трудився в Золотоноші заступником голови міськвиконкому, а пізніше був першим заступником голови облдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100