реклама
Sucurity Police

реклама

Як змусити інтернет працювати на власний бізнес? Це питання виявилося актуальним для черкащан - представників малого та середнього бізнесу, які шукають нові шляхи розвитку своїх кампаній і бачать перспективу у просуванні товарів і послуг саме через глобальну мережу.


Понад 100 підприємців міста та області взяли участь у семінарі, організованому All.Biz у Черкасах 24 січня. Спікер All.Biz Наталія Мацкевич на практичних прикладах пояснила присутнім, як досягти максимального результату завдяки ефективним інструментам просування бізнесу в Інтернеті як  на національному, так і міжнародному ринках.

Розуміючи, що присутність компанії у мережі – це не лише залучення нових покупців та споживачів послуг, але й пошук нових партнерів, постачальників, нових ринків збуту, підприємці дві з половиною години активно задавали запитання представнику All.Biz.

Здебільшого учасники семінару цікавилися, як розширити географію свого бізнесу, сформувати потужну клієнтську базу, оцінити ефективність клієнтів, отримати більше прибутку при менших затратах, які наявні і потенційні переваги має використання онлайн-технологій для збільшення кількості продаж, як правильно використовувати b2b-платформи для просування окремого бренду і кампанії загалом.


«Сторінка компанії в межах All.Biz одразу після реєстрації потрапляє в пошукові системи, адже всі сторінки ресурсу вже оптимізовані під найбільш поширені запити користувачів Інтернету. Окрім цього, чимала частка аудиторії проекту, а це 247 мільйонів унікальних відвідувачів на рік, забезпечує постійний приплив потенційних клієнтів на сайт,» - розповіла Наталія Мацкевич про переваги колективного маркетингу на прикладі торгового майданчику  All.Biz.

Під час семінару підприємці мали можливість отримати консультацію експерта All.Biz і отримати додаткову інформацію по темі.

Подібний семінар минулого тижня відбувся й у Житомирі. Його відвідали понад 120 місцевих підприємців. Загалом протягом 2012 року семінари All.biz в Україні відвідало більш ніж 4500 компаний. Зацікавилися цією темою й представники міських адміністрацій, ТПП, УСПП, митної служби. Для всіх підприємців участь у семінарах була безкоштовною.


All.biz (www.all.biz) - це міжнародний онлайн-каталог товарів та послуг, що працює на 26 мовах з аудиторією понад 247 млн відвідувачів в рік. Проект об’єднує товарні ринки 89 країн світу, містить структуровану інформацію про понад 16 млн товарів і послуг від більш ніж 1,1 млн компаній. Офіси All.biz розташовані в 22 країнах. За даними рейтингу Google Ad Planner, All.biz входить в Топ-500 найвідвідуваніших сайтів в світі за кількістю унікальних користувачів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100