реклама

реклама

Французький актор Ален Делон не приїде на цьому тижні в Україну, як передбачалося раніше. Організатори повідомили, що турне актора українськими містами довелося скасувати з технічних причин, але через які саме, уточнювати не стали, пише "Обозреватель".

Раніше повідомлялося, що Ален Делон приїде в Україну 1 лютого, щоб провести творчий вечір у столиці - Києві. Потім він планував відвідати ще шість міст, в тому числі Черкаси. Це повинно було бути перше турне французького актора по Україні. Він збирався співати, читати вірші і відповідати на запитання своїх численних шанувальників. Але, не склалося…

Тим не менш, організатори запевняють, що візит зірки в Україну не відкладається назовсім. 77-річний Ален Делон приїде в Україну, але дещо пізніше, ніж планувалося спочатку.

У даний час організатори працюють над перенесенням заходу на більш теплу пору року. Таким чином, французького актора слід очікувати або навесні, або вже влітку.

В останні роки Ален Делон дуже рідко з'являється на екрані. Останній проект з його участю - російська комедія «З новим роком, мами!».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100