реклама

реклама

В черкаському ПС «Будівельник» триває чемпіонат України зі стрільби з луку в приміщенні. Сьогодні завершилася індивідуальна першість серед дорослих. Про це повідомляє сайт «Черкаський спорт».

Недарма в понеділок олімпійський чемпіон Пекіну – Віктор Рубан вихваляв прекрасні умови черкаського залу. Тут знову встановлено рекорд Світу! Торік на цьому ж чемпіонаті України кращий результат Світу в командній стрільбі показала львівська команда на чолі з Маркіяном Івашко. Цьогоріч світовий рекорд вдалось встановити ще раніше. Причому його авторками стали одночасно дві спортсменки: Лідія Січенникова з Чернівців та Анастасія Павлова з Нової Каховки. Обидві спортсменки зуміли вибити 588 очок з 600 можливих, чим побили юніорський рекорд Світу. В підсумку Січенникова стала чемпіонкою України, а Павлова забрала срібло. Цікаво, що в минулому році Січенниковій теж допомогло черкаське стрільбище, тут вона встановила рекорд Європи - 584 очки. У юніорів золото дісталося Валентину Куцому з Сум.


Серед чоловіків найтитулованіший спортсмен змагань – Віктор Рубан підтвердив своє реноме і в статусі чемпіона України представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи. Золотом та путівкою на європейську першість може похизуватися і землячка Рубана – харків’янка Вікторія Коваль.

Завтра в черкаському ПС «Будівельник» ділитимуть нагороди командного чемпіонату України.

Переможці та призери чемпіонату України:

чоловіки

1.Рубан Віктр (Харків)

2.Іваницький Георгій (Львів)

3.Марченко Євген (Львів)

жінки

1.Коваль Вікторія (Харків)

2.Палеха Катерина (Львів)

3.Захарченко Юлія (Харків)

юніори

1.Куций Валентин (Суми)

2.Рожко Олег (Львів)

3.Віхров Іван (Одеса)

юніорки

1.Січенікова Лідія (Чернівці)

2.Павлова Анастасія (Херсон)

3.Ксенофонтова Юлія (Херсон)

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100