реклама

реклама

Генеральний директор Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» Лариса Єфремова не приймає зауваження від голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба, який учора на колегії запримітив її відсутність.


– Абсолютно я не приймаю зауваження. Адже мене ніхто не запрошував і не ставив до відома, що буде колегія, який буде формат. Разом з тим, зауважу, що на подібних заходах вирішуються питання, що стосуються області в цілому, тож керівник телерадіокомпанії зобов’язаний ходити на колегії, щоб бути поінформованим про життя області. І я завжди була присутньою. Зокрема, ми і з вами бачилися раніше на колегіях. І в подальшому я буду присутньою, якщо мене запрошуватимуть, – зазначила Лариса Єфремова.

На прохання «Прочерку» Лариса Єфремова також прокоментувала пораду Сергія Тулуба керівникам районів більше виступати на обласному телебаченні, мовляв, це запорука порозуміння між керівником та жителями.

– Звичайно, я готова прийняти на телебаченні керівників районів. Але зауважу, що у нас є програма «Будуємо нову Черкащину», де беруть участь представники районів. Також в нас є програма «Моє рідне село», яка виходить щотижня. У ній ми розповідаємо про проблеми села. І безперечно, ці питання не можуть обійтися без коментарів керівників районів, – зазначила Лариса Інокентівна, додавши, що керівники районів запрошуються в студію насамперед на ток-шоу з аграрної тематики.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100