реклама
Sucurity Police

реклама

12 лютого до Черкас приїздить відомий український письменник, журналіст та кіносценарист Андрій Кокотюха. Про це «Прочерку» розповіла голова МГО «Книжковий маестро», викладач кафедри видавничої справи, редагування та теорії інформації ЧНУ ім. Б. Хмельницького Людмила Фіть.

За її словами, письменник зустрінеться зі своїми шанувальниками в ЧНУ ім. Б. Хмельницького, бізнес-коледжі та книгарні «Буквиця». Під час зустрічей можна буде купити книги автора за цінами видавництва та взяти автограф.


Автор більше 30 книг, написаних українською та російською мовами, на сьогодні друкується у найпопулярніших видавництвах України. За результатами видання «Фокус» Андрій Кокотюха посідає 4-е місце у рейтингу 25 найуспішніших письменників України.

Дослідник української масової літератури Софія Філоненко називає Кокотюху батьком «українського готичного детективу», хоча сам письменник вважає, що в його текстах присутня швидше неоготика.

Серед найпопулярніших книг Андрія Кокотюхи такі: «Шлюбні ігрища жаб», «Україна. Нова епоха: 1991-2011», «Язиката Хвеська», «Червоний» та багато інших.

Письменник вже 6 разів перемагав у різних номінаціях у відомому українському конкурсі «Коронація слова», а також нагороджений дипломом ХІ Форуму видавців у Львові як «кращий журналіст, що пише на книжкову тему».

На сьогодні журналіст має свої колонки відразу у кількох найрейтинговіших виданнях, таких як «Телекритика», «Gazeta.ua» та «Главред».

Уточнену програму зустрічей з письменником МГО «Книжковий маестро» обіцяє повідомити вже наступного тижня.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100