реклама

реклама

У день узгодження проектних рішень щодо забудови приватних секторів головному архітекторові міста ніколи і вгору глянути

У день узгодження проектних рішень щодо забудови приватних секторів головному архітекторові міста ніколи і вгору глянути

Реконструкція приватного сектору, за кількістю звернень, є найпоширенішою формою розвитку міста. Як розповів «Прочерку» начальник управління департаменту архітектури, будівництва та землеустрою Микола Упир, найінтенсивніше триває робота саме у цій галузі архітектурних робіт.

– Настали часи, коли відтягувати з плануванням забудови цих ділянок немає куди. Треба осучаснювати наше місто. У 2011 році актуальним стає питання щодо використання земель так званого мікрорайону «Перемога», колишнього військового містечка. Також ведеться будівництво індивідуальних приватних будинків у мікрорайонах «Луначарка» та «Яблуневий». Там, не дивлячись на кризові явища і на складність кредитування, життя не стоїть на місці, – зазначає пан Микола.

Нині значно гіршою є ситуація з об’єктами громадського призначення. Проте, за словами головного архітектора міста, невеличкі об’єкти все ж з’являються.

– 28 грудня, наприклад, ми погодили з міськвиконкомом акт здачі в експлуатацію об’єкта «Комфорт-Плаза» (вулиця Сумгаїтська). Це сучасний об’єкт з продажу меблів. На вул. Ільїна (біля 11 школи) відкрилися 2 торгово-офісних приміщення. Біля друкарні по вул. Громова реконструювали фасад, – перелічив Микола Михайлович.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 NazarStodola 29.12.2010 18:01
Миколо Михайловичу! Черкасці, які мешкають (а вірніш - "влачат жалкое существование) в трущобах Зеленої, Шкільної дуже зраділи такій новині! Кажуть, що періодично будуть навідуватись до цивілізованих місць нашого міста і пишатися його розвитком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Слава 29.12.2010 15:53
Да....Ребята, я горжусь вами! Черкассы в надёжных руках!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Вакар 29.12.2010 15:31
Просто грандиозно....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100