реклама
Sucurity Police

реклама

На початку року батьки учнів Черкаської спеціалізованої школи № 18 були стурбовані протіканням покрівлі у приміщенні початкової школи закладу. Відповідний сюжет «Першого національного» публікував і «Прочерк».


Враховуючи ситуацію, що склалася, в Програмі соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2013 рік передбачили 150 тисяч гривень на капітальний ремонт покрівлі.

На сьогодні учні переведені в інші навчальні приміщення, які повністю відповідають санітарно-гігієнічним нормам. А в пошкоджених приміщеннях проводиться поточний ремонт стелі і стін.

Як розповідають в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, на цей час підписаний договір з проектною організацією, яка виготовляє проектно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту покрівлі приміщення початкової школи.

– Щороку у місті майже на мільйон гривень ремонтують дахи навчальних закладів. Нині приблизно кожен п’ятий заклад потребує ремонту даху, – розповідає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ірина Топчій.

Окрім ремонту покрівлі школи № 18, цього року запланована реконструкція даху будівлі дитячого садочку № 13, капітальний ремонт покрівель шкіл № 17, 22, 27, 33, 34, 37, гімназії №9, Першої міської гімназії та садочків № 21, 59, 91, 90, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100