реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкаській області співробітники СБУ викрили та ліквідували механізм незаконного отримання окремими жителями регіону статусу ліквідаторів аварії на ЧАЕС та пов’язаних з цим бюджетних виплат.

Так, співробітники СБУ встановили, що 47-річний пенсіонер надав до Управління праці і соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації фіктивну архівну довідку з метою отримання статусу ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та подальшого оформлення пенсійного забезпечення.

Співробітники СБУ з’ясували, що правопорушник не є ліквідатором на ЧАЕС та протягом останніх двох років незаконно отримав як «чорнобильську» пенсію 32 тисячі 750 гривень.

За матеріалами СБУ, слідчим управлінням УМВС в Черкаської області розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підроблених документів) Кримінального кодексу України.

Слідство триває, інформує прес-служба СБУ області.

Протягом 2012-2013 років правоохоронці викрили 12 черкащан, які отримували пенсійне забезпечення на основі фіктивних посвідчень ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Стосовно них за матеріалами СБУ органами МВС розпочато 12 кримінальних проваджень.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100