реклама
Sucurity Police

реклама

Керівник обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко не чув інформації про те, що нібито над ним завис дамоклів меч. Нагадаємо, що інформацію про можливу зміну керівників ряду обласних організацій «Батьківщини» нещодавно поширило видання «Фокус» з посиланням на власні джерела. А ще раніше про кадрове оновлення в партії говорив один з її лідерів Олександр Турчинов.


Анатолій Бондаренко сьогодні на прес-конференції опозиції, відповідаючи на запитання «Прочерку» зауважив, що в партії «Батьківщина» є статут, від якого і слід відштовхуватися.

– Не Юлія Тимошенко чи Турчинов вирішують питання в партії, а статутний орган і конференція, – зазначив Анатолій Васильович.

Він також пояснив, що останнім часом не брав активної участі в політичному житті області через хворобу.

– Єдине, що я не зробив для опозиції, то це наших ворогів з Партії регіонів не заразив вітрянкою! – пожартував Анатолій Бондаренко.

Опісля він розкритикував владу і запевнив, що опозиція надалі діятиме більш активно, щоб після 2015 року «такі політичні сили як Партія регіонів зовсім зникли».

А от втратити свою посаду лідер черкаської «Батьківщини» не боїться. «Прочерк» попросив Анатолія Васильовича назвати його сильні сторони на займаній посаді і ось що ми почули:

– Сильні сторони? Організація виборчого процесу! І це не виступи з трибуни, а тиха і клопітка робота з первинними і районними партійними організаціями! Бо одне діло горло дерти, а інше діло – плуга перти! – процитував Анатолій Бондаренко народну мудрість.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100