реклама

реклама

Сьогодні о 13:40 у Черкасах спортивні молодики кримінальної зовнішності, яких часто помічають під час силових дій проти акцій опозиції і виконанні інших доручень на догоду регіоналам і зокрема «донецького» голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба, напали на складське приміщення, яке орендує «Свобода» на вулиці Ільїна, де в той час двоє партійців саме робили реквізит для вуличної акції, яка має відбутися сьогодні до роковин перебування Януковича на посаді Президента України.

Близько десятка молодиків, у яких впізнали учасників післявиборчого протистояння під ОВК №194, де вони провокували силові протистояння і намагалися увірватися у приміщення комісії, щоб не дати можливість оголосити перемогу кандидата від опозиції Миколи Булатецького, увірвалися до приміщення «Свободи», гуртом побили двох свободівців, поламали реквізит, який саме готували до акції – труну та деякі інші речі, і, зважаючи на опір націоналістів, швидко втекли. Свободівці одразу ж викликали міліцію для складення протоколу з цього інциденту.

Черкаська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» закликає намісника Януковича на Черкащині – Сергія Тулуба відмовитися від використання своїх «братків» у політичних цілях і заявляє про адекватну відповідь на такі дії, як замовникам, так і виконавцям цієї провокації. Свободівці вимагають від міліції розслідувати напад, знайти і притягнути до відповідальності злочинців, що його скоїли.

Черкаська обласна організація ВО «Свобода» заявляє, що проведе захід не зважаючи на усі намагання влади цього не допустити антиконституційними рішеннями, провокаціями й силовими діями «братків Тулуба» чи «правоохоронців». Збір на акцію о 15 годині біля Будинку торгівлі (на Європейському майдані).

Прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100