реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкаській області співробітники Служби безпеки України викрили та припинили протиправну діяльність службових осіб одного із будівельних підприємств, які заволоділи державними коштами.

Так, протягом 2009-2011 років між Національним дендрологічним парком «Софіївка» та однією з будівельних компаній Черкащини було укладено низку угод щодо реконструкції об’єктів інфраструктури пам’ятки культури, а також з укріплення берегів її водоймищ. Загальний обсяг фінансування з Державного бюджету склав близько 16 млн. 500 тис. гривень.

Ініційованою СБУ перевіркою встановлено, що у фінансово-господарських документах вартість виконаних робіт було завищено на 1 млн. 500 тисяч гривень. Надлишкові кошти, перераховані на рахунок генпідрядника, були переведені у готівку та привласнені.

За матеріалами СБУ слідчим управлінням УМВС України в Черкаській області розпочато кримінальне провадження за ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба СБУ області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100