реклама
Sucurity Police

реклама

Днями прес-службу мерії Черкас переформатують. Перші результати реорганізації очікують отримати вже через місяць. Про це сьогодні у коментарі «Прочерку» повідомив керуючий справами МВК Микола Кудрявцев.

У новому медіацентрі (саме так тепер буде називатися прес-служба) відбудуться кадрові ротації: замінять кількох працівників у загальному відділі та додадуть одну штатну одиницю з департаменту освіти. Однак загальна чисельність працівників не зміниться.

– З освіти у загальний відділ перейде Ігор Волошин. На жаль, попередня схема не виправдала себе. Не було координації, комунікації. Освіта висвітлює свої заходи, тут же паралельно їх висвітлює прес-служба… – зазначає Микола Сергійович.

Тепер новий відділ підпорядковуватиметься відразу міському голові Сергію Одаричу, а куруватиме його – Микола Кудрявцев.

Перед новим медіацентром будуть і нові завдання. Серед таких – налагодження зворотного зв’язку з аудиторією, використання нових каналів інформації, реорганізація газети «Місто».

– Я думаю, що потрібно не просто гнати інформаційну хвилю, а й отримувати зворотній зв'язок з громадою. Також треба розуміти, що інформація має подаватися по-різному для різних цільових аудиторій, – говорить Микола Кудрявцев.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100