реклама

реклама

Сьогодні у Черкасах, попри заборону міськвиконкому, пройшла акція протесту «Три роки Януковича при владі». Акція стала черговою у рамках кампанії «Черкащина гниє з Тулуба», організована Черкаською міською організацією ВО «Свобода» за підтримки Об’єднаної опозиції Черкащини.

Фото прес-служби обласної організації партії "Фронт змін"

Фото прес-служби обласної організації партії "Фронт змін"

Як вже повідомляв «Прочерк», опозиціонери вишикувалися колоною навпроти регіоналів, які мітингували на Соборній площі, і перекрикували їх, скандуючи «Зека – геть!».

У цей час на Соборній площі були справді вражаючі виступи. Спершу один літній чоловік критикував нардепа Ірину Фаріон за те, що вона вживає слово «шкарпетки».

Були й інші цікаві виступи. Зокрема, одна жіночка просила присутніх таки згодитися з тим, що пенсіонерам і вчителям за влади Партії регіонів стало жити краще. Саме ці слова, схоже, і стали останньою краплею. Опозиціонери пішли в наступ.

Проте сутички не сталося. Обидві сторони розділив кордон міліції.

Фото прес-служби обласної організації партії "Фронт змін"

Фото прес-служби обласної організації партії "Фронт змін"


Та лідери опозиції не розгубилися. Депутат черкаської міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький заліз на бронетранспортера. За ним послідували інші. Саме на цій «трибуні» і пройшов емоційний мітинг, який, пізніше продовжився біля Головпоштампу.

Присутнім був і нардеп Юрій Сиротюк від «Свободи».

– Три роки президенства Януковича засвідчили – цей Президент не здатен на позитивні зміни країни. Це президент Орди, завдання якої – грабувати народ і принижувати національну гідність. Це президент, символом діяльності якого є нинішні українські дороги та дурні і мародери при владі. Але Янукович сам загнав себе у безвихідь. Єдиним інструментом його спілкування з українцями стали репресії, міліцейські кийки та свавілля. Але відомо, що тільки влада окупантів спілкується з народом за допомогою штиків. Відтак українці уже чітко розуміють, що з цим режимом спільної мови знайти не можливо, – зазначив Юрій Сиротюк.

У цей момент хтось з натовпу кинув в опозиціонерів пластмасову пляшку мінеральної води, чим завдав шкоди плакату.

У цілому ж, мітинг завершився без сутичок.

Дивіться також ВІДЕО з події.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100