реклама

реклама

 Голову Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба не зачіпає те, що нині в державі саме молоді керівники – наприклад, перший віце-прем'єр Сергій Арбузов і міністр фінансів Юрій Колобов, – обіймають високі посади, у той час, як управлінці з більшим стажем і досвідом задовольняються меншим. Про це Сергій Тулуб сказав учора на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналіста «Прочерку».


– Один з них вчора назвав мене легендою України, тому мені з ними дуже легко працювати. Я розумію це, бо ходжу коридорами київської влади вже років 15-ть. З цими молодими, талановитими керівниками дуже легко розмовляти. Я зустрічався з ними тиждень тому, з усіма, по окремих питаннях. Мені  було дуже приємно, що всі вони з різних регіонів, проходили різну управлінську школу, але всі вони з повагою ставляться до Черкащини, до Шевченка і до тих проблем, які є на Черкащині, – запевнив Сергій Тулуб.

Він зазначив, що кожен з цих управлінців готовий підставити плече.

– За такими керівниками – майбутнє України. Я поважаю вибір нашого президента, маю на увазі кадровий, – сказав Сергій Тулуб і після паузи зазначив: – Мене, до речі, це не зачіпає. Мені від цього легко. Я більше за допомогою таких керівників можу принести користі для Черкаської області.

Дивіться також ВІДЕО з прес-конференції.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100