реклама

реклама

Приналежність до протилежних політичних сил не шкодить черкаським політикам у стосунках одне з одним. Після протестної акції «Три роки Януковича при владі», яка відбулася в Черкасах у понеділок, двоє таких політиків по-приятельськи привітали одне одного.

Голова фракції Партії регіонів Ігор Мельников та керівник фракції партії ВО «Батьківщина» в Черкаській облраді Володимир Гресь скористалися тим, що міліціонери прибрали кордон між двома мітингуючими сторонами і міцно обійнялися. Це зафіксувала відеокамера «Прочерку».

 

– У великій політиці людина має завжди думати, який вигляд вона має збоку. Далеко не кожен політик дозволив би собі такий жест. Я особисто нічого страшного не вбачаю в тому, що в Греся з Мельниковим приязні стосунки. Але ж такі дії опозиціонерів ллють воду на млин тих, хто забороняє мітинги, грабує народ. Тож треба визначатися, – каже черкаський політичний оглядач Юрій Сас. – Адже війна певної групи людей проти народу триває вже давно і це не іграшки. Тут є свої зради, колабораціонізм тощо…

Нагадаємо, що до цього моменту пристрасті просто таки вирували на Соборній площі. Опозиціонери окупували бронетранспортер, на якому і проголошували промови. А регіонали намагалися їх перекричати. Мітингувальників розділяв кордон міліції.

Дивіться також ВІДЕО.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100