реклама
Sucurity Police

реклама

Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб ініціюватиме розгляд питання про ринок Пастерівський на сесії міської ради. Про це він розповів на прес-конференції у вівторок, відповідаючи на запитання «Прочерку» про свій недавній візит на ринок.

– Я поїхав туди, нікого не повідомляв. І хочу сказати: це пляма на обличчі міської влади. Дозвіл давала міська влада. Засновники фірми, що взяла там в оренду (ділянку, - ред.) – депутати міської ради із фракції Вільних демократів. І вони тримаються, як той клоп за кожух, за цю вулицю! – обурено сказав Сергій Тулуб.

За його словами, така ситуація перешкоджає розвитку транспорту в Черкасах і створює напружені умови для мешканців, що проживають поряд.

– Подивіться, що там робиться: антисанітарія, корупція розквітає… В той же час, у нас є ринок «Фермерський», який має всі можливості для створення комфортних умов і для тих, хто купує, і для тих, хто продає. Але, мабуть, щось десь недопрацьовують, – прокоментував губернатор.

На його переконання, міській владі треба зібрати всі сторони і розглянути всі проблемні питання. Сам же Сергій Тулуб ініціюватиме найближчим часом розгляд цього питання на сесії міської ради від фракції Партії регіонів.

– Треба в цьому плані навести порядок. Не повинні постраждати ті підприємці, які працюють там. Вони повинні мати можливість донести свій товар до споживача в нормальних конкурентоздатних умовах. Що для цього треба? Треба домовитись з власниками «Фермерського» ринку про те, яка буде плата за оренду місця і так далі, – підсумував Сергій Борисович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100