реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаські податківці складатимуть іспити на знання Митного кодексу України. Про це повідомив в.о. голови ДПС у Черкаській області Володимир Коломієць.

Пробне тестування за окремими розділами кодексу заплановане на 5 березня. Тестові завдання, завантажені у комп’ютерну мережу податкової служби області, одночасно вирішуватимуть податківці районних, міської та обласної служб. Складання іспитів триватиме до кінця квітня, інформує прес-служба ДПС області.

– Наразі співробітники податкової служби області досить кваліфіковані і обізнані. А ще – амбітні і здатні підвищувати свій рівень й вчитися новому. Від досконального вивчення митного законодавства ми тільки виграємо, підтвердивши репутацію податківців як сучасних державних службовців, – прокоментував Володимир Коломієць.

Він наголосив, що заходи з постійного підвищення кваліфікації працівників податкових органів позитивно позначаються на якості послуг, що надаються платникам. На черзі – глибоке вивчення податковими органами області єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100