реклама

реклама

 Учора на прес-конференції голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб намагався всіх переконати в тому, що Черкащина йому миліша за Київ. Так він відреагував на одне з запитань від журналістів, які поцікавилися його реакцією на коментар нардепа Андрія Шевченка.


Андрій Шевченко: «Він чекає, що доля рано чи пізно дасть йому шанс іти на підвищення далі в Київ».

Андрій Шевченко: «Він чекає, що доля рано чи пізно дасть йому шанс іти на підвищення далі в Київ».

Нагадаємо, нещодавно в ефірі ТВі нардеп від «Батьківщини» Андрій Шевченко, коментуючи ситуацію з невизнанням результатів виборів у Черкасах і Каневі, сказав наступне: «…Дуже амбітний і дуже специфічний губернатор пан Тулуб. Його знає Київ – це людина, яка свого часу була міністром, яка думає, що Черкаси – це не за його масштабом посада. Він чекає, що доля рано чи пізно дасть йому шанс іти на підвищення далі в Київ. Ця людина поставила собі завдання будь-яким чином довести столиці свою ефективність. Результат – двоє зірваних округів і фальсифікація за партійними списками».

Сергій Тулуб зазначив, що раніше він поважав Андрія Шевченка, але після таких слів все змінилося...

– Мені подобалася ця молода людина, його розсудливість. Я знайомий з його батьком, і мені здавалося, що це родина вихована, інтелігентна і так далі. Але після цієї його заяви я його не розумію. Хоч би раз поцікавився: «Тулуб, а ти хто такий?» Як мені вчора один з керівників центральних органів говорив: «Звичайно, хто вас не знає! Ви ж легенда України!» А цей молодий, з яким я працював у Верховній Раді, був з ним в одному скликанні нардепом, він не знає , що моя доля глибоко пов’язана з Черкаським краєм, – запевнив губернатор.

Читайте також: «Команда Арбузова» називає Тулуба «легендою України» (ВІДЕО)

Сергій Тулуб: «Я людина самодостатня і давно вже».

Сергій Тулуб: «Я людина самодостатня і давно вже».

Тут Сергій Борисович переказав щемливі моменти біографії: «саме тут я з’явився ще в малюковому, як кажуть, віці», «тут я топтав босими ногами і в Черкасах, і в Золотоноші, і в Смілі і так далі» (губернатор так і не договорив, що саме він топтав...), «саме тут могили моїх пращурів», «саме тут я їздив по селах, грав у футбол, за колгоспну команду»…

Сергій Тулуб запевнив, що зрадів повідомленню про призначення його керівником Черкаської області.

– Мені нічого не потрібно! У мене все є! Я людина самодостатня і давно вже. І сюди я приїхав з однією метою: зробити щось гарне для черкащан, для Черкащини, використати свій досвід і таке інше. Може мої методи комусь не підходять. Я розумію. Комусь хочеться спокійного життя. Комусь хочеться сидіти в окопі і щоб його не чіпали. Я так не можу, я не така людина. Якщо робити, то робити з ранку до ранку, а якщо не робити, то краще йди геть і не працюй. Це стосується різноманітних питань, – зазначив Сергій Тулуб.

В контексті відповіді губернатор також зауважив, якщо про нього говорять, значить комусь він цікавий і значить він потрібен суспільству і людям.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100