реклама

реклама

Активіст молодіжного крила черкаської Об’єднаної опозиції, герой мовного майдану, якому міліція зламала руку, Ігор Сичов подав адміністративний позов на рішення виконкому Черкаської міської ради щодо встановлення п’ятиденного терміну повідомлення влади про масові заходи.Про це інформує сайт "Дзвін".


“Це рішення обмежує моє право як громадянина на мирні зібрання, гарантоване мені Конституцією, порушує низку законів і є ні чим іншим, як політичним замовленням черкаської влади, яка панічно боїться черкащан, – вважає Ігор Сичов. – Київська міська адміністрація також ухвалювала подібне політичне рішення, однак Київський окружний адміністративний суд його скасував. Сподіваюсь, те ж буде і з рішенням Черкаського міськвиконкому”.

Навіть якщо цього не станеться, наголошує опозиціонер, він збирається пройти всі судові щаблі в Україні, дійшовши, якщо доведеться, і до Європейського суду з прав людини.

“Це буде моїм невеликим додатком до тих аргументів, які наводитиме Україні Євросоюз, ставлячи перед Януковичем чіткі завдання повернути країну до демократичного шляху розвитку”, – переконаний Сичов.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100