реклама

реклама

Черкаські козаки дебютували на чемпіонаті України з бойового гопаку, привізши додому три срібла.

За словами голови Спілки прихильників бойового гопака у місті Черкаси Олександра Проценка, на змаганні у Львові було близько двох сотень спортсменів з різних куточків України.

– Черкащанам, які вперше вирішили випробувати свої сили на всеукраїнській арені, вдалось навіть нокаутувати своїх суперників, – говорить Олександр Проценко.

Такими поєдинками відзначився Роман Надточій у категорії «борня» та «забава», де в прямому контакті він зміг завоювати «срібло». Сергій Амброс теж опинився на другій позиції в категорії «борня». Олександр Проценко у змаганнях «однотан» – теж зі срібною медаллю.

– «Луначарківська» громада вболівала за виступи наших спортсменів і всім миром збирала кошти їм на поїздку, – зазначає голова комітету самоорганізації населення «Луначарський» Руслан Зоря. – І надії виявились не марними. До речі, незабаром на «Луначарці» планується відкриття секції гопаку, тому всі охочі зможуть долучитись до вивчення українського бойового мистецтва.

Зазначимо, що зараз секція діє на вулиці Б. Вишневецького, 63. Захоплюється гопаком у Черкасах понад тридцять осіб, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100