реклама

реклама

Близько п’ятої години ранку до чергової частини Смілянського міськвідділу міліції від медсестри місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення з тілесними ушкодженнями доставлено двох молодих чоловіків – 20-річного хлопця з проникаючим пораненням в область живота та його приятеля-однолітка із раною голови.

До медичного закладу відразу прибула слідчо-оперативна група. Під час розмови з одним із потерпілих, оперативники з’ясували, що тілесні ушкодження їм заподіяли двоє невідомих пострілами з пістолета біля одного з розважальних закладів міста. Правоохоронці негайно вирушили за вказаною адресою.

Після розмови з відвідувачами закладу працівники міліції отримали детальний опис підозрюваних, а також інформацію про те, що зловмисники зникли з місця скоєння злочину на таксі. На пошуки автівки було орієнтовано всі наряди міліції. За лічені хвилин місцезнаходження автомобіля було встановлено. Водій таксі відразу розповів працівникам міліції, куди відвіз «небезпечних клієнтів».

Як з’ясувалося, нічні «стрілки» навіть не намагалися переховуватися. З місця скоєння злочину вони попрямували до себе додому, де й були затримані правоохоронцями. Ними виявились двоє 25-річних місцевих жителі. За місцем проживання одного з затриманих працівники міліції виявили та вилучили знаряддя злочину – пневматичний револьвер, з якого напередодні вони поранили двох молодих людей.

Під час розмови із затриманими слідчі з’ясували, що чоловіки того вечора відпочивали в розважальному закладі. Під час відпочинку їхню подругу, нібито, образив молодик з іншої компанії. Охмелілі хлопці вирішили захистити свою знайому та розібратися з кривдником. Щоб не привертати уваги інших відвідувачів, покликали його на вулицю для розмови. Останній, нічого не підозрюючи, погодився. Не встиг той вийти з закладу, як побачив перед своїм обличчям дуло пістолету та почув постріл. Зловмисники, побачивши, що на постріл почали збігатися відвідувачі закладу, вскочили до салону таксі. Товариш пораненого хлопця, побачивши, що останні намагаються втекти, спробував їх зупинити, але йому це не вдалося. Із салону автомобіля пролунав ще один постріл. Відчувши біль, хлопець впав, а зловмисники швидко зникли з місця пригоди.

Наразі поранених молодих людей госпіталізовано до міської лікарні. Вони пережили складні операції, попереду в них – тривале лікування.

Стосовно зловмисників слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), та ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Триває слідство для встановлення усіх обставин події. Остаточну міру покарання для зловмисників визначить суд, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100