реклама

реклама

Флеш-моб «Похорони Януковича», приурочений до третьої річниці інавгурації Президента Віктора Януковича і проведений в Умані 25 лютого, викликав обурення у народного депутата Антона Яценка.

«Надзвичайно шокований громадськими заходами, організованими рядом молодих людей в місті Умань, які пройшли похоронною процесією вулицями міста, – коментує нещодавні події прес-служба депутата. – Проведений ними так званий флеш-моб «Похорони Янукевича», показав низький рівень їхньої людської культури та гідності.

Використання в громадських заходах, для підсилення їх резонансності, похоронної атрибутики – вінків, домовини – негативно впливає на людей, оскільки сама похоронна процесія для всіх християн та віруючих інших конфесій, завжди несе велику скорботу.

Вважаю, що ніхто не має права жартувати такими речами як смерть.

Тим більше, на фоні нещодавньої непоправної втрати відомої в окрузі людини – мера Христинівки Миколи Наконечного.

Такі дії можуть вчиняти лише невіруючі (атеїсти), які не знають або не поважають елементарні норми етики і християнської моралі. На такі вчинки здатні лише духовно бідні або психічно хворі особи.

У мене, як православної людини, такі заходи викликають огиду, і мені жаль хлопців, які цим самим несуть у суспільство бездуховність.

Звертаюся до усіх, хто брав участь в цих заходах – підіть у церкву і, як годиться православним, покайтеся в тому, що Ви зробили!» – звернувся до учасників подій народний депутат України Антон Яценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100