реклама

реклама

Сьогодні на початку засідання ради жінок при Черкаській облдержадміністрації голова ОДА виконав приємну місію та привітав від усіх учасників зустрічі ректора Черкаського медичного коледжу Інну Губенко з днем народження.

Інна Яківна вже більше 20 років очолює високопрофесійний колектив Черкаського медичного коледжу (а це більше 100 викладачів, з яких 15 – кандидати наук).

Пані Губенко широко знана в наукових та громадських колах. Вона – кандидат медичних наук, заслужений лікар України, доцент кафедри сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика, почесний професор Української медичної стоматологічної академії, голова Асоціації лікарів Черкащини. Має ордени «За заслуги» ІІІ, ІІ і І ступеня, нагороджена Почесною грамотою Верховної Ради України.

Саме завдяки її зусиллям Черкаський медичний коледж упевнено й авторитетно прокладає шлях до підвищення рівня медичного обслуговування в Україні, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

У день її 65-річчя Сергій Тулуб побажав Інні Яківні щастя, благополуччя та подальших успіхів у праці й громадській діяльності.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100