реклама

реклама

У рамках 22-ої спартакіади УМВС України в Черкаській області з професійно-прикладних видів спорту відбулося змагання з рукопашного бою.

У ньому взяло участь 192 співробітника-спортсмена із 32 міськрайвідділів і підрозділів органів внутрішніх справ області. Двобої проводилися в шести вагових категоріях за правилами рукопашного бою з дозованим контактом.

Рукопашний бій здебільшого застосовується в ситуаціях, які вважаються екстремальними, тож вимагає неабияких навиків. Вимоги рукопашного бою до бійця надзвичайно високі. Як розповів один із членів суддівської комісії, щоб досягти позитивних результатів, бійцям необхідно тренуватися 2-3 рази на тиждень по декілька годин, розвиваючи силу м’язів та спритність.

Першість у командному заліку здобули співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю, друге місце посіли бійці роти міліції особливого призначення «Беркут», третє – бійці спеціального батальйону судової міліції «Грифон», інформує прес-служба обласної міліції.

За результатами проведеного чемпіонату в подальшому буде сформовано збірну команду Управління міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області для участі в Чемпіонаті МВС України з рукопашного бою, що проходитиме в місті Полтава.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100