реклама

реклама

Мерія Черкас пропонує жителям міста, як заощадити сімейний бюджет за допомогою регуляторів тепла, що можна і варто встановити на радіаторах.


Теплову віддачу радіатора і, відповідно, температуру в приміщенні можна регулювати як звичайним, так і термостатним вентилем. Термостатний вентель автоматично регулює витрати тепла, тим самим підтримуючи у приміщенні необхідну температуру. Радіаторні вентилі відповідають за рівномірний нагрів приміщення до потрібної температури.

Подумайте, скільки часу ви безпосередньо знаходитеся в самій оселі? Чи варто, на вашу думку, тримати температуру повітря в кімнатах на рівні 23-25 градусів, коли вас немає вдома чи ви поїхали у відпустку?

Якщо у вас добре утеплена квартира, температура в ній за несильних морозів взимку може досягати 25-26°С. І тоді ви відчиняєте вікна та опалюєте вулицю. А регулятор дозволить підтримувати температуру на рівні 19-22°С. При цьому атмосфера буде комфортною, а лічильник нарахує менше гігакалорій. А це заощаджує кошти вашого сімейного бюджету. Економія – близько 8% витрат на опалення, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Варто знати

Зменшення на 1 градус температури повітря у приміщенні – це економія близько 6% енергії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100