реклама

реклама

Відкритий краєзнавчий залік (брейн-ринг) на тему «Історія м. Черкаси в пам’ятках культури та назвах вулиць» пройшов між загальноосвітніми навчальними закладами міста.

Організував захід позашкільний навчальний заклад «Центр туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді». Прийняла змагання школа № 24.

– Краєзнавчий залік, що об’єднує більшість учнівських та педагогічних колективів міста, є традиційним і проводиться щороку, маючи на меті популяризацію краєзнавства та виховання в учнів любові до свого міста, прагнення пізнати його минуле, – розповідає директор Центру Микола Басай.

Цьогоріч участь у заліку взяв 21 навчальний заклад, залучивши до краєзнавчої роботи понад сто учнів та педагогів. Кожна команда показала відмінну підготовку і гарні знання з історії міста. Змагання відбувалися у трьох видах – гра «Брейн-ринг», завдання «Кросворд» та «Вікторина».

У підсумку перемогу святкувала команда школи № 6. Друге та третє місце відповідно посіли команди шкіл № 24 і № 7. Лауреатами стали команди шкіл № 11, № 27 та № 32. Крім того, команда-переможець отримала перехідний кубок, відібравши його у минулорічного переможця школи № 32, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100