реклама

реклама

Народні депутати від Черкащини у парламенті створюють ініціативну групу, головна місія якої – «звільнення Черкащини від заробітчан і корупціонерів». Про це сьогодні черкаським журналістам розповів народний депутат України від Черкащини Микола Томенко.

Сьогодні у групу вже входять Микола Томенко, куратор Черкаської області від партії «Удар» у Верховній Раді Ірина Геращенко і позафракційний Віктор Тимошенко.

– Вони підтримують звільнення Тулуба (Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА, – ред.) та інших заробітчан. Ми готові транспортом забезпечити, щоб вони вивезли свої речі з Черкаської області. Це найбільший патріотичний крок, – переконаний Микола Томенко.

Також, на його думку, скоро до команди приєднається і нардеп Анатолій Гриценко.

Через заяви Сергія Тулуба про те, що опозиція у своїх кроках вже схожа на фашистів, Микола Томенко вирішив, що «у Тулуба щось трапилося з нервовою системою».

– Я готовий коротенько лекцію для нього прочитати, нехай збере всіх приїжджих чиновників. Розповім, що таке фашизм. Стосовно Черкащини фашизм – це приїжджати з інших регіонів керувати. Я борюся з таким фашизмом, – каже Микола Володимирович.

Також він зазначив, що йому приємно, що тепер з опозицією боротимуться згідно закону.

– Мабуть, раніше не по закону боролися. Ми сьогодні – «Батьківщина», «Свобода», «УДАР» – тримаємо разом удар. Це запорука того, що й на Черкащині ми втримаємо цей удар. Якщо ми разом триматимемося, ніякий Тулуб нічого не зробить, – вважає Томенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100