реклама
Sucurity Police

реклама

Новий голова Чорнобаївської райдержадміністрації Юрій Клименко, призначений на цю посаду 18 лютого, вперше виїхав у глибинку. Сьогодні, у п’ятницю, він взяв участь у сходці села Ленінське, заслухавши звід сільського голови, дільничного міліціонера та поспілкувавшись з почесним головою асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району», засновником потужної сільськогосподарської корпорації «Дніпро» Петром Душейком.

Місцевий будинок культури наразі не опалюється, тож присутні сиділи у верхньому одязі. Голова Чорнобаївської РДА Юрій Клименко (на фото) запевнив, що це тимчасово…

Місцевий будинок культури наразі не опалюється, тож присутні сиділи у верхньому одязі. Голова Чорнобаївської РДА Юрій Клименко (на фото) запевнив, що це тимчасово…


Юрій Клименко коротко розповів присутнім селянам про себе.

– Народився в селі, досі можу вичищати в свиней. Знаю, що це таке. Корову і телят бачив зблизька, дома батьки тримали господарство, – намагався бути ближчим до людей Юрій Клименко. – Одружений, маю сина. Жінка живе в Переяслав-Хмельницькому, а син в Кіровограді. Я посередині між ними. Працював викладачем в інституті. Остання моя посада – перший заступник голови Миронівської райдержадміністрації.

Керівник району окреслив також коло завдань та поділився враженнями від побаченого:

– Село гарне, природа гарна, хоча зараз не та пора року, коли треба милуватися селом. Роботи – непочатий край: починаючи зі школи і продовжуючи клубом, дорогою, яка веде сюди, освітленням, водою, автобусним сполученням тощо. Які завдання ставлю перед собою? Давайте попрацюємо деякий час, приїду до вас і будемо виправлятися, – зауважив голова РДА.

З побаченого в селі Юрій Клименко також зауважив, що в сільській школі погані вікна.

– Чи могли б ви декілька слів сказати про те, яким прийняли район, прийшовши на цю посаду? – поцікавилися журналісти.

– Про що я буду говорити? Нинішні досягнення району – це заслуга тих керівників, які працювали до мене. Коментувати їх роботу я не можу і не буду. Нині я почав роботу з ознайомлення з галуззю охорони здоров’я, з закладів освіти, з тваринництва, – повідомив Юрій Клименко.

– Цікаво, чому все таки ви потрапили на Черкащину? З цим краєм вас же нічого не пов’язує?

– Але всі ми десь починаємо. Я у свій час, коли змінював на Київщині Переяславський район на Миронівський, то це була для мене шокова терапія. Але потім я змінив думку, бо в підсумку добре познайомився з обома районами. Нині дякую долі, що маю змогу познайомитися з Чорнобаївщиною. Тут чемні і порядні люди, – запевнив Юрій Клименко, пообіцявши детальніше говорити з журналістами про керування районом після 100 днів перебування на посаді.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100