реклама

реклама

На перегоні Шевченко – Кам’янка Одеської залізниці біля платформи Веселий Кут сталося зіткнення вантажного потягу з легковим автомобілем ВАЗ-2109.


Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка УМВС України на Одеській залізниці від чергового оператора Шевченківської дирекції залізничних перевезень о 20.40.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 32-річний житель Смілянського району, який знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхав на платформу та намагався розвернутися, в результаті чого автомобіль з’їхав на залізничну колію. Водій вийшов з авто, аби подивитись, що сталося, коли в цей час в його напрямку рухався вантажний потяг. Машиніст, побачивши автомобіль на коліях, застосував екстрене гальмування, проте зіткнення уникнути не вдалось. На щастя, ніхто не постраждав.

Унаслідок цієї пригоди відбувся збій руху чотирьох потягів, який було відновлено через годину.

Стосовно водія працівники ВДАІ Смілянського МВ УМВС України в Черкаській області склали два протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна» та ч. 1 ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» КУпАП.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, інформує прес-служба УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100