реклама

реклама

До чергової частини Кам’янського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого фельдшера про те, що в одному з приватних будинків виявлено труп 57-річного чоловіка з очевидними ознаками насильницької смерті.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група та керівництво райвідділу. Під час проведення огляду місця події, працівники міліції звернули увагу на те, що обстановка в будинку не була порушена: речі знаходилися на місцях, навіть грошові кошти ніхто не чіпав. Все це вказувало на те, що тілесні ушкодження потерпілий отримав в іншому місці.

Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи. Під час спілкування з місцевими жителями працівники міліції дізналися, що потерпілий полюбляв «зазирати до пляшки». Випивав він, як правило, разом із сусідом. Саме в нього на подвір’ї бачили потерпілого напередодні трагедії. Правоохоронці негайно вирушили за вказаною адресою. Під час розмови зі слідчим чоловік підтвердив, що того дня до нього дійсно приходив його сусід. Чоловік приніс пляшку горілки та запропонував випити. Господар погодився. Згодом до компанії чоловіків приєднався син господаря з товаришем.

Під час застілля між потерпілим та молодиком виник конфлікт, що переріс в бійку. Хлопець схопив табурет та декілька разів вдарив ним чоловіка по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень останній втратив свідомість та впав. Прийшовши до тями, потерпілий зібрав речі та пішов. Але наступного дня чоловік помер. Детально опитавши сусіда потерпілого та його сина, працівники міліції вирушили за місцем проживання підозрюваного. Хлопець знаходився вдома. Побачивши на подвір’ї людей у погонах, молодик почав нервувати та все заперечувати. Проте під тиском доказів хлопець у всьому зізнався. Молодика було затримано та доставлено до райвідділу міліції.

Наразі цю подію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває досудове слідство. Збираються необхідні матеріали для направлення справи до суду, який в подальшому встановить міру покарання для 20-річного зловмисника, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100