реклама

реклама

Учора під час приїзду на Черкащину Президента України Віктора Януковича опозиції не вдалося влаштувати масових акцій та мітингів. Кандидат в народні депутати від «Батьківщини» по 194-му виборчому округу Микола Булатецький діяв окремо зі своїми прихильниками. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».

– Я не є лідером партійної структури, тому діяв у своїх рамках. Якщо б опозиція почала радитися, то нас би «здали» і не дали нічого провести. Опозиція збиралася на 11.00 на мітинг, але через те, що Янукович змінив програму перебування на Черкащині і всі вулиці в місті були заблоковані, їм не вдалося провести значну акцію, – пояснив Микола Іванович.

Булатецький, натомість, намагався пробитися до Центру надання адмінпослуг, куди приїжджав Президент.

– Я намагався прорватися до Януковича і сказати йому все, що я про нього думаю. Хотів впасти на дорогу і перекрити президентському кортежу дорогу. Але мене оточили з усіх боків і не дали впасти. Мене не били, руки не заламували, але просто ходили зі мною. До того ж, ще й протягом двох годин після від’їзду Президента мене «пасли».

У тому, що Микола Іванович був учора окремо від опозиції, не можна вважати, що він посварився з черкаською опозицією.

– Я в нашій опозиції можу слухати Леоніда Даценка, бо він – народний депутат України, – говорить Микола Іванович, натякаючи на те, що за підсумками паралельного підрахунку голосів Леонід Даценко переміг свого опонента Богдана Губського в 197-му виборчому окрузі. – Але є в опозиції люди, яким я просто сказав, що вони можуть «піти вон». Коли мені роблять зауваження, я їм відповідаю: «Друзі, я Микола Булатецький. Я виступаю від імені 50 тисячі виборців. Хоча й мене підтримали 32 тисячі черкащан, є дані, що їхня кількість становить 50 тисяч». Я вважаю, що єдиний шлях до виходу – єдність опозиції у здатності протистояти. Якщо цього не буде, то нашій опозиції – гаплик.

Однак під час останньої прес-конференції Об’єднаної опозиції Микола Булатецький зазначив, що «люди чекають, що опозиція зробить кращим життя, вирішить їхні проблеми. Але це все пуста булька, це все робиться показово, щоб відволікти суспільну увагу від реальних проблем і продовжувати грабувати країну».

– Сьогодні дії опозиції стримують рух суспільства до революційних змін. Переважна більшість засобів масової інформації «грузять» суспільство. Безперервно «крутять» Януковича, і я розумію, що це один з багатьох варіантів стримування суспільства. Сьогодні можна відверто говорити, що немає жодного інституту державної влади, який би працював для народу, – цитує видання «Кропива» слова Миколи Булатецького.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100