реклама

реклама

yu1 Соратники екс-прем´єр-міністра Юлії Тимошенко привезли їй листи з поздоровленнями з усієї України.

 Як повідомляє кореспондент «Харків.Коментарі», зокрема, до Харкова приїхали активісти з Луганської, Сумської, Київської, Кіровоградської, Херсонської, Вінницької, Черкаської, Полтавської та інших областей.

Представники «Батьківщини» зібралися біля входу на територію ЦКБ № 5 з прапорами, банерами, портретами Тимошенко, повітряними кулями. Також тут влаштували імпровізований концертний майданчик.

yu2 Як сказав Арсен Аваков, Тимошенко вже привезли понад 15 тисяч листів, які потім в коробках передадуть Тимошенко через Качанівську колонію. На думку Авакова, це стане для екс-прем’єра приємним подарунком. «Ми зараз з народними депутатами піднялися до Юлії Тимошенко, щоб передати їй квіти. Просили по-людськи поставити їх у неї. Нас, звісно, формально «бортанули», але, сподіваюся, що, коли нас не буде, людські почуття візьмуть гору», - сказала Аваков.

Серед листівок для Юлії Тимошенко – і близько півтисячі з Черкащини. Про це повідомляє сайт «Про головне». Як йдеться в інформації опозиційного сайту, у акції протесту під стінами Харківської лікарні брали участь голова обласної організації партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко та голова фракції «Батьківщина» у Черкаській обласній раді Володимир Гресь.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100