реклама
Sucurity Police

реклама

У приміщенні Канівського музею Тараса Шевченка голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб вручив ключі від квартири вчителю української мови і літератури Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Г. Шевченка Юлії Полевик.

– У день 199-річчя від дня народження Тараса Шевченка ми розпочинаємо добру традицію: відзначати працю педагога – хранителя українського слова. Хай те слово, яке Ви несете до дітей, завжди буде надихати їх на творчі звершення, – побажав молодому педагогові очільник області.

Юлія Миколаївна – не перша вчителька в родині. Її мама, Пидорич Тетяна Сергіївна, усе своє життя викладає рідну мову в цій же школі.

Сьогодні понад 1,5 тисячі педагогів навчають юних черкащан української мови та літератури. Третина з них – молоді люди у віці до 30 років. Саме їм найбільше потрібна підтримка влади, зазначає прес-служба Черкаської ОДА, тому зараз на Черкащині успішно реалізується соціальна програма «Житло – для вчителів».

Упродовж двох років житлові умови поліпшили 122 педагогічні працівники: 58 – отримали квартири, 64 – пільгові кредити на будівництво.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100