реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич вважає ефективним візит на Черкащину Президента України Віктора Януковича. Про це він розповів під час сьогоднішньої прес-конференції.


Сергій Одарич зізнався, що був здивований глибиною знань Президента з питань надання адміністративних послуг.

– Я очікував, що буде спілкування поверхове, в загальних рисах, але вникання в окремі проблеми і подальші доручення, які Віктор Федорович давав, свідчать про те, що він володіє ситуацією, володіє питаннями адміністративних послуг та запровадження єдиних національних реєстрів. З деяких позицій я зрозумів, що він глибше розуміється, ніж часом ті люди, які ці послуги надають, – сказав Сергій Олегович.

За його словами, під час візиту Президента вони обговорили питання єдиного реєстру майнових прав. На сьогодні цю послугу надають у ЦНАПі. Складність надання послуги (а саме – тривале заповнення різноманітних бланків для отримання необхідної інформації) призвело до створення значних черг.


– Мені вдалося пояснити всі ці маразматичні речі Віктору Федоровичу. Я вдячний йому за блискавичну реакцію. Відповідне доручення (зі спрощення процедури, – ред.) відразу отримало Міністерство економіки, – розповів Сергій Одарич.

Того ж дня уряд змінив напрям своєї роботи та другу частину засідання обговорював роботу державного реєстру і центрів надання адміністративних послуг.

– Виявляється, в Міністерстві економіки існує ціле управління щодо спрощення цих процедур. Воно досить активно включилося в роботу. Всі пропозиції ми ще раз повторно надали. Тому сподіваюся, що цього тижня будуть ухвалені відповідні рішення і процедури будуть спрощені, – повідомив мер.

Нагадаємо, у середу, 6 березня, Віктор Янукович відвідав місто Черкаси та Канів. Він відкрив новий діагностично-консультативний центр на території обласної лікарні, ознайомився з роботою Центру надання адміністративних послуг міста Черкаси та провів засідання Гуманітарної ради в Каневі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100