реклама
Sucurity Police

реклама

Державтоінспекторами Черкащини за 2 тижні заходів з профілактики аварійності на пасажирському автотранспорті виявили більше 50 порушень водіями пасажирського транспорту.

Фото з архіву

Фото з архіву


Крім цього, складено 5 протоколів на посадових осіб, вручено 9 приписів на усунення недоліків, відсторонено від керування водія автомобіля таксі, який перебував у нетверезому стані, 4 транспортні засоби доставлені на спеціальні майданчики тимчасового утримання.

Як свідчать перевірки, проведені в обласному та районних центрах, значна кількість автобусів, що належать фізичним особам, не проходить щоденну перевірку технічного стану. Серйозною проблемою є відсутність контролю з боку автоперевізників за режимом роботи водіїв. Нерідко на маршрути перевезень водії виїжджають без ліцензій, відповідного дозволу та дорожнього листа, що свідчить про їхню безконтрольність на маршруті.

Заходами, які проводяться, передбачено також посилення контролю за виїздом на маршрути автотранспортних засобів, перевіркою їхнього технічного стану та обов'язкового медичного огляду водіїв, інформує прес-служба ДАІ області.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100