реклама

реклама

Міська влада Черкас планує скоротити кількість чиновників на 10%. Загалом планується скорочення близько 50 осіб. Рішення про нову структуру має ухвалити сесія Черкаської міської ради на своєму засіданні, яке відбудеться у четвер, 21 березня. Про це повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич, пише прес-служба МВК.

Реорганізація стосуватиметься кількох напрямків. Зокрема об’єднуватимуться служби, які нині працюють в Центрі надання адміністративних послуг.

— Досить серйозне скорочення відбудеться в управлінні соціального захисту. Там планують запровадити систему обслуговування, яка є нині в Центрі надання адміністративних послуг. Це дозволить скоротити час і механізм обслуговування, — розповів Сергій Одарич.

На його переконання, реорганізація саме управління соціального захисту дасть можливість покращити рівень сервісу і обслуговування людей, які туди звертаються.

Крім того, планується реорганізація управління вуличної інфраструктури та транспорту. Передбачається розділити вуличну інфраструктуру і транспорт. За словами міського голови, досвід минулого року показав, що при великій кількості об’ємів робіт по реконструкції вулиць, управління дуже мало уваги приділяє саме транспорту. Таким чином планують розвести функції між двома структурними підрозділами: вулична інфраструктура і громадський транспорт.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100