реклама

реклама

Щойно депутат Черкаської міської ради від ВО «Батьківщина» Микола Булатецький не зміг досидіти до закінчення прес-конференції опозиційних сил Черкащини, оскільки до нього приїхала з перевіркою прокуратура.


– Я прошу вибачення. Мушу бігти: щойно племінник повідомив, що прокуратура приїхала перевіряти, чи я законно будуюся. Тому мені треба їхати, бо ще хату розвалять, – швидко підхопився з місця Микола Іванович.

На пропозицію координатора ради опозиційних сил Черкащини Леоніда Даценка взяти із собою журналістів, Булатецький відмовився, запевнивши, що владнає все сам.

Журналісти ж запропонували Миколі Івановичу скликати прес-конференцію стосовно його будівництва, на що він відповів, що «в опозиції є люди, які намагаються все знати і допомагають йому в цьому питанні».

– Це вони надсилали з опозиції листи (із текстом «чорного піару» на черкаських опозиціонерів, – ред.) про те, що я незаконно будуюся, контактую із Табаловими, дружу і цілуюся в засос, то вони вам пояснять. Вони тут є, до речі, – натякнув на своїх колег по опозиції Микола Булатецький.

За столом для прес-конференцій в цей час сиділи опозиціонери Леонід Даценко, Наталія Старікова («Фронт Змін»), Анатолій Бондаренко (ВО «Батьківщина»), Юрій Ботнар (ВО «Свобода»), Дмитро Личко (УДАР) та запрошений на прес-конференцію опозиції Олександр Радуцький.

Детальніше про будинок Булатецького, його ставлення до лідерів черкаської опозиції та про тиск влади на родину політика читайте згодом в інтерв’ю Миколи Булатецького «Прочерку».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100