реклама

реклама

Сьогодні під час традиційної прес-конференції об’єднаної опозиції до спікерів приєднався директор КП «Дирекція парків», депутат Черкаської міської ради та колишній соратник міського голови Черкас Сергія Одарича Олександр Радуцький.


– Мені приємно, що Олександр Романович долучився до опозиції. Не знаю тільки, наскільки. Чи він повністю долучиться на все життя? Хотілося б, щоб більше людей було, – представив нового учасника прес-конференції голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

На цих словах не стримався депутат-«батьківщинівець» Микола Булатецький.


– Я перепрошую, зроблю одну репліку, – взяв слово Микола Іванович. – Не знаю, Анатолію Васильовичу, у нас немає такого формату роботи. Є організації політичні, які входять до опозиції. Олександра Романовича я поважаю, але ще вчора він Одарича причмокував так, що аж гай шумів. А сьогодні він так несподівано…

Тут настала черга «отримати на горіхи» від Булатецького і для прес-секретаря опозиціонерів Тетяни Воронцової, яка, на думку Миколи Івановича, запросила Радуцького.

– Я навіть соромлюся іноді прийти… Мені не зовсім зрозуміло, – дивувався Микола Іванович.

– Я дам вам відповідь, Миколо Іванович, – взявся пояснювати прихід Радуцького Анатолій Бондаренко. – Я Радуцького побачив у «Фрезеніусі» і запитав у нього, як там відповідь на мій депутатський запит. На це він сказав, що готовий прийти на прес-конференцію і дати відповідь.

– Миколо Івановичу, повірте, я ваш хліб не заберу, – запевнив Булатецького Радуцький. – Я думаю, що якщо все більше людей долучається до опозиції, то ви маєте бути, навпаки, раді, що дійсно приходять люди. І чим більше, тим краще.

– Я тобі, Саша, поясню: ми домовилися, що якщо ви опозиція, то прийдіть хоча б із десятьма особами на мітинг, куди-небудь, – гнівався Микола Іванович. – Ну, добре, добре. Якщо Анатолій Васильович сказав прийти, тоді зрозуміло. Може, ви ще й у «Батьківщину» вступите?

– Без питань, – відповів Радуцький. – У першу чергу, я тут як керівник комунального підприємства «Дирекція парків» і депутат Черкаської міської ради, позафракційний та позапартійний. До мене звернувся Бондаренко з проханням 21 березня провести акцію у сквері за обласною радою у зв’язку з тим, що цей сквер є на балансі «Дирекції парків». Земельна ділянка під сквером знаходиться в постійному користуванні підприємства, про що свідчить державний акт на право постійного користування. Тому я надав відповідь, що не заперечую, щоб там проходила акція.

Крім того, Радуцький зазначив, що підприємство не погоджувало реконструкції скверу і облаштування там підземного паркінгу.

– Поки я буду керівником комунального підприємства, я жодного папірця про погодження на проведення реконструкції не підпишу. Це те ж саме, як Сергій Олегович (Одарич, міський голова Черкас, – ред.) дуже довго укатував мене на забудову в парку «50-річчя» 6 тис. кв. метрів ресторану. Я йому відмовив.

Далі Олександр Романович розповів, що Сергій Олегович обдурить, і не один раз:

– Я дуже прошу сильно до нього не дослухатися, адже, коли більшість у міськраді становить Вільні демократи і Партія регіонів, і мер бачить, що може не пройти якесь рішення, він відразу згадує, що є БЮТ, і біжить з ними домовлятися.

– Ніколи БЮТ не голосував із вашим бидлом, – почав кричати Булатецький.

– Я такого не казав, – відповів Олександр Романович.

– Не треба тут бульку пускати. Прийшов бульку пускати, – не давав вставити слова Булатецький. – Ви там усі одна «шайка-лейка».

– Не треба нам нічого ділитися, а, навпаки, об’єднатися усім разом. А якщо ви хочете, щоб я привіз 10 осіб, то я приведу і 30, і 40, і 50, і 100. Це не є питання. Питання в тому, щоб було побільше таких людей, – відповів Радуцький.

– Ви разом з Одаричем дерибанили, – не повірив у слова Олександра Романовича Булатецький, після чого опозиціонери ледь вгамували розгніваного «батьківщинівця».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100