реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаську обласну державну телерадіокомпанію «Рось» чекає реорганізація. Про це «Прочерку» повідомили працівники компанії. Вони ставляться з пересторогою до подібних змін: запевняють, що реформування виразиться лише в кадрових перестановках, тобіж будуть замінені неугодні начальству керівники відділів.


Сьогодні в коментарі «Прочерку» гендиректор ОДТРК «Рось» Лариса Єфремова зазначила, що на «Росі» дійсно будуть зміни.

– Державним комітетом телебачення і радіомовлення була дана рекомендація провести реорганізацію в обласних телекомпаніях, зокрема, через скорочення працівників. Але в нас наймінімізованіший колектив, тож скорочень не буде. Натомість реорганізація виразиться в упорядкуванні. Тобто є люди, які, наприклад, працюють в одному відділі, проте за родом занять вони повинні працювати в іншому відділі, – зазначила Лариса Єфремова.

Вона зауважила, що в цілому колектив її влаштовує, проте «звісно у всіх є свої недоліки».

– Ми йдемо вперед! Та, звичайно, є вдалі, а є не зовсім вдалі моменти, – сказала вона.

На всебічному вивченні роботи і всебічній допомозі «Росі» наголосив сьогодні на прес-конференції голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, відповідаючи на запитання «Прочерку».

– Тому що сьогоднішній рівень роботи телекомпанії не завжди задовольняє потреби глядачів. Ви подивіться самі, чи завжди вашим запитам відповідають ті програми, що сьогодні показує телестудія «Рось»? От нещодавно в мене була зустріч з керівником компанії (гендиректор ОДТРК «Рось» – Лариса Єфремова – ред.) У цілому, ці зустрічі відбуваються в нас постійно. Ми тримаємо діалог і весь час обговорюємо ті чи інші проблемні питання. І багато з них пов’язані саме з обсягом фінансування. Але не завжди. Це було і раніше. І в нас є матеріали перевірок обласної державної телерадіокомпанії не лише за останній рік-два, але й за попередні періоди. І ми бачимо скільки було проблем в цьому плані, – зазначив Сергій Тулуб.

Губернатор повідомив, що більше десятка років держава недофінансовує ОДТРК «Рось». А нині обсяги зменшилися майже втричі.

– Я ставив нещодавно це питання перед керівниками міністерств і уряду. І вже приймаються рішення: будуть внесені зміни до бюджету, щоб залишити обсяги фінансування регіональних компаній на рівні минулого року. Це дасть можливість не зменшувати кількість працівників телекомпанії, зберегти колектив. Але багато чого ще залежить від управлінського таланту того чи іншого керівника. І від того, який настрій і яка ситуація в колективі, залежить від особистості керівника, – зауважив Сергій Тулуб.

Він повідомив, що весь час спілкується з «простими журналістами» і технічними працівниками з ОДТРК і має своє уявлення про ситуацію, яка склалася на «Росі».

– На сьогодні, на жаль, вона (ситуація – ред.) мене не задовольняє. І тому ми працюємо над тим, щоб покращити найближчим часом фінансову, матеріальну та моральну ситуацію колективі, – сказав Сергій Тулуб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100