реклама

реклама

До Черкаського міського Палаці молоді «На гостини до Масляної» завітало майже півтисячі жителів міста.




Окрасою скверу цього дня стало триметрове опудало Масляної, а родзинкою свята – кулінарний конкурс «Господиня Масляна-2013», інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

– Ми вирішили разом із комітетами самоорганізації населення та громадськими організаціями привітати жителів нашого міста із останнім днем Масляної. Тому влаштували концерт, кожен комітет приготував смачні частування для черкащан, – розповіла про організацію свята директор Палацу молоді Ольга Сисоєва.

За словами організаторів, всі страви були дуже смачні, всі учасники старанно готувались. Однак у підсумку найкращими обрали млинці й вареники, презентовані громадською організацією ветеранів «Зустріч» і комітетами самоорганізації населення «Південний» та «Перемога», за що переможці отримали подарунки, а інші учасники – грамоти.

Щедрі господині частували не тільки членів журі, а і всіх охочих млинцями, оладками, пиріжками і варениками. Всім вистачило і каші, і гарячого чаю. Розважали гостей самодіяльні вокальні колективи, талановиті молоді виконавці із закладів профтехосвіти міста та вокально-інструментальний ансамбль «Оршанець».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100