реклама

реклама

Органи прокуратури Черкаської області упродовж поточного року провели перевірки з питань додержання законності у сфері автодорожнього комплексу в області.

За результатами перевірок прокурорами розпочато 11 кримінальних проваджень, внесено 5 документів реагування та відшкодовано до державного бюджету 1,7 млн. грн.

Зокрема, розпочато кримінальне провадження за фактом заволодіння бюджетними коштами службовими особами ПАТ «Уманьавтодор» у сумі 34 млн. грн. Досудове розслідування проводиться лінійним відділом на станції ім. Т.Шевченка УМВС України на Одеській залізниці, процесуальне керівництво здійснюється Шевченківською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.

Прокуратурою області повідомлено про підозру у вчиненні злочину депутату Канівської районної ради за фактом привласнення бюджетних коштів у сумі 320 тис. грн.

Також Шевченківською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері 18 березня заявлено позов про відшкодування шкоди, заподіяної державі внаслідок руйнування ділянки автомобільної дороги Київ-Знам’янка на суму 280 тис. грн. Розгляд позову триває.

Окрім того, прокуратурою області внесені подання на адресу керівників УДАІ УМВС України в Черкаській області та Служби автомобільних доріг у Черкаській області. За наслідками їх розгляду винні особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

З метою перевірки цільового використання коштів, спрямованих на поточний, капітальний ремонт та реконструкцію вулиць міста Черкаси, прокуратурою міста у лютому поточного року розпочато перевірку, в ході якої призначено ревізію фінансово-господарської діяльності Управління ЖКГ виконавчого комітету Черкаської міської ради.

Наразі перевірки у сфері автодорожнього комплексу тривають, інформує прес-служба обласної прокуратури.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100