реклама

реклама

Чиновники з Черкаської міськради знімуть ролик про роботу соціальних працівників та державних реєстраторів у стилі «как хорошо в стране советской жить».

Таке розпорядження дав під час вранішньої наради начальнику Центру адмінпослуг Любові Полішкевич, директорові департаменту соціальної політики Валерію Вишиваному та головному спеціалісту відділу зв'язків із громадськістю Вікторові Дем'яненку міський голова Черкас Сергій Одарич.

Такою була реакція мера на те, що й досі не було внесено змін до законодавства зі спрощення процедури реєстру речових прав на нерухоме майно.

Нагадаємо, складність надання послуги полягає у тому, що через низку бюрократичних перепон (численне копіювання документів, написання заяв вручну і обов’язково синьою кульковою ручкою і т. д.) заявник отримує документ лише через кілька тижнів.

Відеоролик, тривалістю у хвилину, має показати усі бюрократичні складнощі роботи соцпрацівників та нагадати, що «доручення Президента треба виконувати».

– Зробіть телевізійний відеоролик у стилі «как хорошо в стране советской жить» і наглядно розпишіть інструкцію під заголовком «Маразм крепчав». Зайдіть, подивіться, як працюють соціальні працівники, як вони замість того, щоб швидко приймати громадян, шукають сині кулькові ручки, пишуть ці буквочки. Візьміть коментарі. Далі зніміть, як здають реєстраторам ці документи та як вони вводять їх у комп’ютер. Зробіть хронометраж і порівняйте, як повинно було б бути, коли створювався реєстр, – сказав мер.

Ролик має з’явитися на світ вже в п’ятницю зранку.

– Я точно знаю і з задоволення слідкую, як прем’єр-міністр щоп’ятниці спілкується, переглядає Інтернет. Повішу на його сторінку. Нехай дивиться. Щоб не буксували, доручення Президента виконували, – додав Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100