реклама

реклама

День працівника житлово-комунального господарства працівники «Придніпровської СУБ» відзначили нестандартно: служба утримування будинків привітала двох старших по будинках почесними подяками.


Валентина Терлецька (буд. по вул. Чорновола, 241) та Зоя Лоєцька (буд. по вул. Чорновола, 241/1) вже не перший рік є старшими по своїх будинках. За ці роки їм вдалося досягти неабияких здобутків, за що їх і вирішили заохотити та відзначити працівники СУБу.

– Це своєрідне ноу-хау в Черкасах. До цього ситуація сама нас підвела. Адже без старших по будинках ми самі не можемо впоратися. Тільки за їхньої допомоги у нас налагодилася робота. Вони нам допомагають планувати роботу і контролювати її виконання. Тепер вони є своєрідними позаштатними нашими працівниками СУБу. Таку почесну подяку не просто отримати, її потрібно заслужити своєю працею, – зазначає заступник директора КП «Придніпровська СУБ» Леся Валяєва.

Валентина Терлецька та Зоя Лоєцька не приховують своїх емоцій. Кажуть: думали, що представники СУБу приїдуть, аби обговорити якісь питання стосовно їхнього будинку. Проте такому визнанню безумовно раді.

– За час нашої спільної праці з «Придінпровською СУБ» нам вдалося зробити низку ґрунтовних робіт. Нам повністю зробили ремонт покрівлі, замінили електрощитову, відремонтували підвальні комунікації та ще багато іншого. Дуже радісно, що нашу працю помітили. Ми, звичайно, не чекали такої відзнаки. Проте далі будемо намагатися підтверджувати довіру СУБу. Хоча вже зараз будинок працює над створенням ОСББ, – ділиться враженнями старша по будинку по вулиці Чорновола, 241 Валентина Терлецька.

І в подальшому «Придніпровська СУБ» планує відзначати провідних мешканців та створити дошку пошани кращих та найбільш активних старших по будинках, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100