реклама

реклама


pruc До 2012 року буде відновлено роботу пасажирських причалів та пристаней у Києві, Каневі, Черкасах, Кременчуці, Дніпропетровську, Запоріжжі та Херсоні. Контроль за відновленням роботи здійснюватиме Держслужба морського та річкового транспорту (Укрморрічфлот). Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Крім того, на час проведення ЄВРО-2012 планується ввести знижки на послуги, що надаються у річкових портах, для пасажирських круїзних суден. У рамках підготовки України до ЄВРО-2012 планується також скасувати одноразові тимчасові дозволи для іноземних суден, що дасть змогу туристам безперешкодно здійснювати прохід по річці до самої столиці.

Для гарантування безпеки судноплавства особлива увага приділятиметься розвитку навігації. Будуть впроваджені нові засоби зв’язку, супутникової навігації та проведена повна інформатизація судноплавства по внутрішніх водних шляхах. До робіт з підготовки Дніпра будуть залучені фахівці державних підприємств "Укрводшлях", "Адміністрація річкових портів", "Дельта-лоцман", Держгідрографія та Регістр судноплавства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100