реклама

реклама

Вранці 12 січня до Золотоніського міськвідділу внутрішніх справ звернувся місцевий житель і повідомив, що 20 хвилин тому до нього в будинок зайшов незнайомець і вимагав дати йому 5 гривень, щоб похмелитися. У відповідь на це господар виставив незваного гостя за двері. Коли ж через деякий час вийшов за ворота подвір’я, де стояв його автомобіль ВАЗ-21013, побачив лише сліди шин – автомобіль зник.

Відразу після отримання повідомлення про скоєння незаконного заволодіння на розшук автомобіля був задіяний весь особовий склад місцевого відділення ДАІ. Через кілька годин після скоєння злочину екіпаж у складі начальника відділення ДАІ підполковника міліції В’ячеслава Носенка та ст. інспектора з адмінпрактики майора міліції Олександра Лади помітив подібний за прикметами автомобіль в одному з сіл району. На вимогу про зупинку водій не зреагував, та намагаючись відірватися від переслідування, збільшив швидкість, не справився з керуванням, внаслідок чого автомобіль опинився в кюветі.

Затриманим виявився житель м. Золотоноші, який (як було з’ясовано пізніше) кілька тижнів тому, теж у райцентрі, поцупив такий же автомобіль, після чого залишив його на одній з вулиць міста. На час затримання крадій перебував у стані алкогольного сп’яніння, тому пояснити причини скоєння незаконних заволодінь автомобілями не міг. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Черкаській області.

Не зайвим буде нагадати автовласникам про елементарні заходи щодо збереження їх власності, адже у цьому випадку у замку запалення автомобіля знаходилися ключі. Як пояснив власник, він ніколи не задумувався над тим, що хтось чужий може зазіхнути на стареньку «копійку».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100