реклама

реклама

У приміщенні Черкаського міського Палацу молоді 28 березня відбувся обласний етап X-го Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини».

65 талановитих дітей з багатодітних родин, які представляли різні райони Черкащини, змагалися у восьми номінаціях. Найпопулярнішими за кількістю учасників стали номінації «вокальний жанр», «хореографія», «музичне виконання», «авторське і художнє виконання» та «декоративно-прикладне мистецтво», інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Компетентне журі обрало переможців, а найкращі в кожній з номінацій отримали можливість виступити в заключному турі конкурсу «Таланти багатодітної родини», який відбудеться в травні цього року у Всеукраїнській дитячій оздоровниці «Артек».

Довідка

Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини» – це відкритий мистецький захід, що проводиться за ініціативи Мінсоцполітики України та громадських організацій, які працюють у сфері захисту прав сім'ї та дітей.

Фестиваль проводиться щорічно в усіх регіонах України і демонструє кращі зразки дитячої творчості в галузі національної культури та мистецтва. Мета Фестивалю – відродження та популяризація культурних та моральних цінностей сім’ї, відродження та збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до вирішення проблем багатодітних сімей.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100