реклама

реклама

На Черкащині в ефірі місцевої радіостанції відбудеться… справжнє весілля. «DALMATIN» 101.0 FM» у прямому ефірі поєднає долі двох талановитих молодих людей. Шлюбну церемонію можна буде почути 23 січня з 11.00 до 13.00.

…Уперше вони зустрілися у 2006 році на святкуванні Дня молоді. Вона проводила на сцені ігрову програму від радіо «DALMATIN» 101.0 FM». Він був звукорежисером. Досить довго молоді люди спілкувалися, як колеги. Багато подорожували Україною. Вона – як ведуча, він – як звукорежисер. Під час роботи виникли й перші симпатії, які згодом переросли в більш міцні почуття…

Цікаво, що заручини у майбутніх наречених також відбулися в прямому ефірі радіостанції – 18 листопада під час рекордного радіо-марафону «50 годин в ефірі», який організовувала радіостанція. Майбутня наречена, радіоведуча, конферансьє Ірина Тітовська була співведучою цього ефіру. А одним із гостей був нинішній наречений Сергій Гончар, більш відомий, як DJ Dance. До речі, звукорежисер Сергій Гончар співпрацював із такими українськими зірками, як Тіна Кароль, а також гуртами «Скрябін», «Друга Ріка», «Арктика».

Уночі, на 43-ій годині марафону, неочікувано для Ірини, Сергій запропонував їй руку та серце. Іра погодилася. Саме тоді й виникла ідея провести «радійне» весілля.

Як повідомила "Прочерку" директор радіостанції  Любов Правдіна, церемонія весілля, що відбуватиметься 23 січня в ефірі «DALMATIN» 101.0 FM», буде незвичайною: замість квітів – м’які іграшки, сукня нареченої – фіолетового кольору у стилі 60-их років, замість свідків – два весільні церемоніймейстери. Головне – все це у двогодинному прямому ефірі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100