реклама

реклама

У непростому світі краси скандал – 24-річну черкащанку Ліну Кондес, яка нещодавно вдягнула корону «Міс Черкащина-2013», не допустили до участі в конкурсі «Міс Україна 2013», який пройшов 30 березня в Києві. Причому дізналася вона про це зранку, у день самого конкурсу. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці у «вКонтакті» 31 березня, інформує сайт «Про все».

«Ребята, я не участвовала в конкурсе «Мисс Украина»… Я не могу всем ответить и объяснить, почему и что случилось… В день конкурса утром позвонили и сказали: «Позвонили сверху, сказали твою фамилию и чтобы тебя убрали. Никто ничего не объяснял. Всем огласят, что ты очень заболела и у тебя температура 40. Извини…», – написала Ліна.

Ліна дійсно трішки прихворіла – у неї боліло горло й був нежить, і, аби знизити ймовірність хвороби, вона один раз побувала під крапельницею, але це були імуностимулюючі препарати й аскорбінова кислота. Проте дівчина стверджує, що цілком могла витримати конкурс.

Вона не єдина, кого зняли з конкурсу. За три дні до події відмовили в участі ще двом конкурсанткам. Але тут була набагато серйозніша причина – дівчата спізнювались і пропускали репетиції. Ліна ж стверджує, що дисципліна для неї була понад усе.

- Я ходила на репетиції й примірки з усіма дівчатами, була на генеральній репетиції. А в останній день уранці, коли я вже збиралася виходити з дому, мені подзвонила людина з комітету і сказала, що власник конкурсу надіслав йому повідомлення з текстом на зразок: «Кондес прибрати»… , – розповідає дівчина телефоном. – Я запитала, що сталося і що я зробила не так, на що мені відповіли: «Мені не пояснили. Ти гарна дівчинка, з тобою все нормально…». Після цього я в сльозах зателефонувала постановниці Галині, яка керувала процесом. Вона мені відповіла, що це рішення ніхто обґрунтувати не може і що вона, і кастинг-директор шоковані, як таке могло статися. Сказала, що я ні в чому не винна однозначно, що дуже старанна і що вона на репетиціях завжди ставила мене в шістку, прогнозуючи, що я буду в фіналі. Я відмовилася від ефіру на 1+1, так як боюся, що ці люди можуть заподіяти мені фізичну травму.

Міс Черкащина 2013. Фото з сайту "Пункт"

Міс Черкащина 2013. Фото з сайту "Пункт"


Генеральний директор модельного агентства «Beauty models» та офіційний представник конкурсу «Міс Україна» у Черкасах Олександр Толчинський говорить, що відмова Ліні в участі стала для всіх великою несподіванкою. Ще більшою загадкою залишається відсутність будь-яких коментарів з боку організаторів конкурсу.

- Вона мала всі шанси стати віце-міс або й «Міс Україна», адже була кращою у складі. Думаю, що всі члени журі проголосували б за неї, – міркує Олександр Толчинський.

Образив і шокував такий несподіваний поворот і директора модельного агентства «Beauty models» Ольгу Калініченко, яка готувала дівчину до конкурсу «Міс Черкащина-2013».

- Без титулу вона б звідти точно не повернулася. Адже має для цього прекрасні зовнішні дані. Шкода лише, що трішки прихворіла, – зазначила вона.

Переможницею конкурсу «Міс Україна 2013» стала представниця Івано-Франківська, 21-річна Ганна Заячковська. Цікаво, що цьогорічний конкурс «Міс Україна» пройшов у вигляді закритої вечірки, без участі преси. Власник конкурсу – народний депутат Олександр Онищенко саме святкував свій день народження. У журі були герой бойовиків Жан-Клод Ван Дамм, наречена Кріштіану Роналду, російська модель Ірина Шейк і світська левиця Періс Хілтон. Ведучим вечора був шоумен Олександр Ревва, гостей розважали співачка Нюша і Тото Кутуньо.

Параметри Ліни Кондес: 175, 86-61-89.

Шлях до краси: Miss Ukraine International 2006.

Наші перемоги:

Аня Вавілова, друга віце-міс Черкащини-2012 стала ІІІ віце-міс на конкурсі «Княгиня України».

Аня Габ, міс Черкаси -2006 стала першою віце-міс України в 2007 році.

Ольга Калініченко стала міс фото України у 2008 році.

Черкащанки неодноразово виходили у фінал конкурсу «Міс Україна».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100